Disclaimer

Natasja van den Burg eigenares van Shamballa Roots (KvK 27263589), hierna te noemen Natasja van den Burg, verleent hierbij toegang tot de website www.shamballaroots.nl en publiceert hier teksten, en beeldmateriaal die door Natasja van den Burg en derden zijn aangeleverd. Natasja van den Burg behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW mits anders aangegeven.

Beperkte aansprakelijkheid,
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Natasja van den Burg geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie inclusief de tarieven op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de klankmassages en klankreizen zullen van persoon tot persoon verschillen. De client blijft verantwoordelijk en aansprakelijk voor zijn/haar handelen.

Auteursrechten,
Het is niet toegestaan om foto’s  van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Natasja van den Burg eigenaresse van Shamballa Roots

Ga naar:
Algemene voorwaarden
Privacy policy

Contact